Meseria, brățara si aurul

Treaba asta cu meseria pe post de brățara, și încă una de aur, este o chestiune discutabilă. O putem pune in tot felul de contexte. Și aurul e și el de mai multe feluri. La fel ca meseriile. De fapt, daca judecăm drept, ar trebui sa vorbim despre meseriași, nu despre meserii. Pentru că diferența o face omul. El este cel care își înnobilează meseria pe care o practică.

Știm cât de greu este să găsim un meseriaș bun, priceput și onest care să ne ajute fie să renovăm apartamentul, să reglăm tâmplăria din termopan, să schimbăm o baterie sanitară etc.

fotolia_115613530_subscription_monthly_micsorat

Tinerii sunt atrași din ce în ce mai puțin să urmeze o școală de meserii, iar conform studiului EXACT CC din 2015, doar 12% dintre români ar recomanda unei persoane apropiate să urmeze o școală profesională. Și atunci, unde mai găsim în ziua de azi un meseriaș bun, unul căruia să i se potrivească brățara aceea de aur, numită meserie? Unul dintre puținele răspunsuri valabile este pe AJUSTO.RO.

fotolia_84380403_subscription_monthly_micsorat

Ajusto.ro este o platformă construită în jurul comunității de meseriași care știu meserie. În luna septembrie, din 303 meșteri înscriși în sistem, doar 19 au fost acceptați. Acest rezultat vine să întăreasca ideea ca meseriașii buni sunt greu de găsit. Dar mai spune un lucru și anume faptul ca selecția este serioasă, iar criteriile pe baza cărora ne alegem colaboratorii sunt ușor de îndeplinit doar de către cei care își prețuiesc meseria.

19. Poate că sunt puțini, dar cu siguranță sunt buni și muncesc după standard, nu după ureche. Ceilalți aplicanți fie nu acceptau să lucreze cu forme legale, cu factură prin firmă sau PFA, fie nu au trecut de probele practice, au cazier sau sunt plecați din țară. Ajusto.ro este un proiect curajos apărut din necesitatea de a acoperi această nevoie uriașă de oameni care știu meserie.

fotolia_125007876_subscription_monthly_micsorat

În acest context, nu avem nicio reținere în a vă spune că la noi, aici pe Ajusto.ro, îi gasești pe cei mai buni. Așa că, dacă ai nevoie de un meșter bun pentru un proiect de amenajare, pentru o reparație, pentru o lucrare acasa sau la firmă, nu ezita să îi puneți la încercare. După înscrierea lucrării pe Ajusto.ro și un timp de așteptare scurt, poți fi sigur că vei primi cel mai bun cost, asigurarea că lucrările se fac după standard, nu după ureche garanție pentru munca efectuată. În plus, nu va trebui să dai fuga la bancomat după cash, căci vei putea plăti și online, și nici nu trebuie să dai bacșiș.

Iar dacă știi că ai printre cunoștințe un meșter priceput, ni-l poți recomada și nouă pe ajusto.ro/ro/recomanda. La final, dacă acesta va fi acceptat în comunitatea meșterilor Ajusto, vei câștiga o lucrare gratuită, iar meșterul multe proiecte pentru care nici nu va trebui să alerge.

Meșterii aleși sunt cartea noastră de vizită, astfel că îi vom alege și recomanda doar pe cei care știu să poate cu mândrie brățara de aur numita MESERIE.

Mihail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *