Relaxează-te în hamacul de acasă!

Implicarea în cadrul comunitaţii din Bucureşti este unul dintre lucrurile în care credem cu tărie, de aceea am fost tare bucuroşi atunci cînd am primit de la Mircea Nicoară, un profesor de yoga din Bucureşti, o solicitare pentru a face un parteneriat, în ceea ce priveşte instalarea hamacelor pe care el le promovează pe site-ul său, încrederea acordată ne face şi mai determinaţi în ceea ce ne-am propus şi anume să instalăm după standard şi nu după ureche.
Poate nu mulți dintre noi au timp să meargă la ore de yoga sau poate pur și simplu cred că este o activitate care nu li se potrivește. Doar că Air Yoga și folosirea hamacului Yoga Swing sunt o experiență inedită pe care ar fi păcat să nu le încerci. Și iată și de ce:
Te ajută să crești flexibilitatea musculară și articulară
Îți tonifică întreg corpul
Detensionează zona lombară și cervicală, iar dacă lucrezi la birou minimum 8 ore pe zi, cu siguranță știi despre ce gen de durere este vorba
Stimulează relaxarea mentală și controlul respirației.
Te-ai putea gândi că nu stai deloc bine cu condiția fizică și, mai mult, nu ai practicat niciodată yoga. Ei bine, pentru acest tip de activitate fizică nu trebuie să ai niciun fel de experiență anterioară în yoga ori pilates. Trebuie doar să-ți dorești să te destinzi, să-ți pui în mișcare toate rotițele trupului în mod plăcut, liniștit și, de ce nu, cu zâmbetul pe buze. (exemple video cu posturi și exerciții pe pagina oficială de Facebook a AirYoga)

 

 

yoga-6 yoga-7 yoga-5

 

Toate acestea le poți obține foarte ușor instalându-ți acasă, în locul tău de relaxare, un hamac Yoga Swing, care odată instalat, iți va duce relaxarea la cu totul alte dimensiuni. Îți propunem un exercițiu de imaginație: seara, după job, așezat în hamacul tău preferat, ascultând muzică sau citind câteva rânduri dintr-o carte. Și nimic altceva. Doar că în acest timp, suspendat deasupra podelei, fără să bănuiești măcar, posturile de stretching vor contribui la starea ta de bine. Așadar, dacă iți face cu ochiul ideea unei relaxări inedite la tine acasă, avem vești grozave pentru tine. Instalarea unui Yoga Swing se face mai ușor decât îți imaginezi. Profesioniștii de la Ajusto.ro se ocupă de montaj pentru tine! O echipă de meșteri specializați este gata să îți monteze Yoga Swing-ul la tine acasă fie că ai tavan din beton sau tavan fals, din rigips sau alt material similar.

air-yoga-1

Apelează la meșterii pricepuți de la Ajusto și bucură-te de relaxare și sănătate pentru toți membrii familiei, inclusiv cei mici, incepand cu varsta de 5 ani, care vor descoperi in el un nou univers de joaca, de care nu vor mai vrea sa se desparta si care, pe nesimtite, va avea o mare contributie la dezvoltarea lor fizica armonioasa si la cresterea increderii in sine si a coordonarii.

Pe lângă toate celelelate servicii pe care le oferă – igienizare aer condiționat, desfundarea canalizărilor, reglarea tâmplăriei de termonapn, dezinsecție și dezinfecție, deratizare, curățare jghaburi și burlane, aerisirea/montajul/înlocuirea caloriferelor (despre toate acestea citește pe larg aici) – Ajusto sprijină și încurajează proiectele tinerilor antreprenorilor români. Așa că, stai aproape! Sau, de ce nu, ai o idee de parteneriat cu noi, meseriașii de la Ajusto.ro?

 

 

Mihail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *